....


valborg 30/4-2010


Halloj.



Idag är en stor sak som händer. Jag & Nina ska bada i sjö idag. De kommer bli så kallt. Men jag ska i dag.. Jag kommer skrika som fan när jag är i  det kalla vattnet.. Jag & Nina måste vara i en kvart i vattnet. Ajaj kallt. hihi..JAG KOMMER döööö ! men är det ingen sol idag trist som den asså :P jag kan ju bli värre som ja ska bada nu. alla tror jag kommer bli sjuk... men de kommer jag inte bli.. ja lever ju bara en gång!! då måste göra något dumt i bland när maj snart. heeheh....  Snart ska jag ner till kungälv kolla runt lite. Sen jag göra mat  sen blir bada bada :) Jag är knasig kanske men ändå förra maj så bada jag ! Sen kvällen ska vi på bio inne i stan Jag & Älsklingen & andersson & malin & malins Kille. det ska bli skoj tycker jag :) Hoppas inte läskig film som sist var kolla. haha:D Jag sitter här skriver min blogg har mycket säga men vet inte vad jag ska börja skriva någonstans :)



Jag Älskar dig fredriik väldigt mycket. Du & Jag <3





När jag gick på Ljunskile träffa jätte go tjej heter Camilla. vi blev så nära varandra . vi gjorde allt tillsammans . & sen gjorde allt roligt. När vi bada hemma hos henne typ havet det skönt vatten skön strand där vill jag bada ingen :) Sommaren 2010 blir det! Camilla ringde mig för en stundsen sat prata en timme om allt skojit vi gjort hehe. Å Saknar dig . ska du vet.. Men alla ändra sig blir en ny person dt bra.. Jag tycker jag har ändras iallfall jag är hemma min kommun i KUngälv... :) Men ska bli skoj bada där vi gjorde förr camilla.... Du blivit mycket gladare nu det bara... :) ajaj.. Men dagen kommer när vi ska ha skoj i sommar :=) Jag är glad vi kan prata ingen gumman<3<3 :)

röjt i göteborg..



Hejhej =)


idag har jag varit i stan hämtat biljetterna till Bion. Träffa malle en stund snackade i göteborg vi har röjt =) . Sen kom Ida & hämtade mig stan vid heden. så drog vi till kungälv . Köpt vi hårfärg till Ida hansson.. Så åkte vi hem till mig färga hennes hår det blev blond . Det var faktiskt fint men mer ska vara längst ner. Men sen kom min Älskling hem från jobbet tidigt :) jag blev glad :P ... Sen drog vi till media mark kolla på mp 3 till älsklingen.. :) Nu är Ninabus hos mig & hälsar på.
& Imorgon gäller det Nina Att bada i sjön.. :) Min dag har varit bra Faktiskt !

Fredriik <3


29/4-2010


<3




Kärleken . 


Varje dag är jag lyckligare med dig Fredriik . Mina adetag andas jag för dig varje dag mitt hjärta slår för dig varje dag. Min kärlek till dig är så stark ♥ . Du ska veta du betyder väldigt  mycket för mig.
 Jaa skulle kunna ge dig allt mitt liv .. !
När ja  ligger på din arm så hör jag  när du andas så somnar jag  när  ja ligger på  din varm höra dina adetag♥ Du är den finaste som finns mitt liv .
 Jag är glad att vi är tillsammans ingen !!  
 du är så speciell men det gillar jag hos dig väldigt mycket. <3
Jag älskar dig Fredriik av hela mitt hjärta..
Vi tillhör varandra <3 ♥

/ Lillasandra






28/4-2010


ingen bra dag asså"

"" Vilken  dag ""


Jag känner inom mig jag vill bara gå ut och skrika av mig all dålighet inom mig. Jag gråter inom mig gör ont. Jag fattar inte varför ska känna mig så ledsen och hopplös grej inom mig.. jag klara inte att känna mig såhär.. jag känner bara jag kan gå gå gå någonstans sitta tänka vad jag ska släppa alla tankar jag har. ? Men jag skriver ner allt på ett papper .  Allt löser sig bara man skriver ner det.




inte min dag.

Idag har det inte varit min dag. Idag har min dag varit dåligt & ledsen typ lite känt mig , hopplös . Men man känner sig så ibland. Men känner mig så ledsen inom mig.?  / Idag har städat lite plockat med mina kläder. Sen har mobilen ringt som den. Alla flickorna ringde mig =) det var kul snacka med dom ♣  Sen varit borta hos Malin en stund tog en kaffe med Angelie & martina. satt snacka stund. Nu sitter framför min data. ska göra mat nu tänkte jag. Nu sitter jag pratar med Camilla om allt typ :) Men nu måste jag fixa lite med maten.. Men jag skriver mer sen =)






Fredriiik ♥

28/4-2010

tjenatjena

Nu har jag gjort mat till mig & killen. Jag gjorde köttfärsås & spagittie den jag gjorde goare den första gjorde här om dagen. Man lär sig nya saker varje dag när man gör mat.. Nu för några min var Malin här pratade lite helt lungt mellan oss. Sen städat plockat lite saker lägenheten.. Nu tänkte lägga mig vila lite. ^^ Det rätt skönt ute idag men känner regn väder Oska med.. :O hmm.  Sen ska gå en promenad senare. ska bli skönt röra sig.. Nu sitter här köket lyssnar på musik. Jag vill ha sommar! Brättar mer innan ska sova gjort mer. :)



Kärleken ♥



Hej . Idag har jag pluggat i min körkortsbok. Jag tycker faktiskt går bra i boken. Nu har jag tänkte göra middag om en stund. Sen tänkte städa lite så, det måste man göra med. Jag har tänkt & tänkt ska plugga hela veckan läsa min körkortsbok måste komma någonstans. :) Men idag så ringde Ida hon var glad . Men Ida kommer la hit kungälv nån dag & hälsa på mig . jag längtar till hon kommer hit då kommer jag göra go lunchs ..
aa . Nu ska städa lite.

Fredrik Älskar dig. ♥

Inget liv utan dig.




26/4-2010


...




Jag älskar dig Fredrik <3

saningen.



Man blir alltid sviken av någon sina vänner . Varför ska det alltid vara så ? :O Man tror kommer att bli så hoppas länge. sen så blir det aldrig så bruka alltid bli så med mig de suger Γ man blir så ledsen. Men jag går vidare.
Men man tänker alltid så ibland. Men man ska vara dom trivs med av sina vänner :)! då mår man mycket bättre..


Vänskap är: - Att man ska kunna lita på varandra & kunna lita på varandra. Vännerna ska stäla upp för dig & mig får så mycket tillbaka.. :) Det kunde vara så bra fanns så om bryde sig o sina vänner väldigt mycket. Det gör jag Faktiskt! Men man får la hoppas på det bästa i Livet.

Lev livet :)




yess fredag


Yess Fredag !


Jag har varit vaken från kl 06.15 . Jag väckte killen han skulle iväg & jobba.
jag typ sittit vid datan kollat olika filmer. Snart ska jag ner & tvätta så. :)
Så vet inte vad jag ska ta vägen i kväll ?

23/4-2010








22/4-2010



Idag vaknade när killen klocka ringde kl 6. då var jag lite pigg & seg. jag väckte han iallfall.
Sen så gick ut kolla vad det var för väder :P Det var sol . Jag älskar solen när den skinner.
Sen så gick la mig lyssna på musik. Känns så tomt när älsklingen inte ligger i sängen med mig..
Men nu ska jag diska sen se finns någon tvätt tid ? ^^ En tjej kompis ringde fråga vi kunde ses senare i stan åka till borås men ja vet inte än?

Jag älskar dig Fredriik ♥


vill veta!!


Jag vill veta om jag har förändras mig som bra persson ? Jag fick höra det av en tjej kompis igår ? :/
Jag känner mig vilse om jag har för ändrat mig, jag vill veta om dt är bra eller dåligt ? Vissa ändra sig bra sätt vissa ett dåligt. Man kan ju vara samma person om vill men jag vill vara den jag är som ja är... Jag känner mig rädd om jag har förändrat mig om hon säger mitt fel ja blir osäker är mitt fel ???
Säg om jag har förändrat mig ?



Fredriik <3

ja älskar bara dig ♥

utan dig är inget liv.
utan dinna adetag känner jag mig svag.
utan dig känner jag mig ensam.

När ja är med dig allt underbart.
när jag nära dig känner jag min kärlek min trygghet.
Det dig jag vill ha i mitt liv Fredrik<3<3
älskar älskar älskar bara dig.

19/4-2010


Kärleken ♥




Kärleken <3






Fredrik. Jag älskar dig mer än allt på  denna jorden ! ♥


Du är en underbar Kille som finns & mysig . Fredrik Du är den bästa som finns mitt liv.
Du betyder allt för mig . ja är så lycklig med dig ..
Älskar dig Nu & för alltid. 


Jag Älskar bara min Fredrik.


// Sandra ♥


18/4-2010.


15/4-2010



Idag har det varit fint väder. men det har blåst det varit lite kallt tycker jag ^^ . Jag varit ute långa promenaden idag asså. :) Sprungit runt hela kungälv typ känns det som he he. Så mina ben typ slut. Jag har varit med Nina en stund idag sen har gjort middag såå.




Idag som idag :)



idag varit med hos Nattaknas en stund . jag bjuden på kaffe , och vi satt och pratade lite om allt. sen var jag med natta och handla med sin kille. Ja hjälpte natta och packa ner hennes varor. Vi packade inte så bra men Natta sa packa bara i sandra :) Nu har jag gjort mat till oss. jag lagade fiskbullar och potatis det var faktiskt gott länge sen man åt det. Om en stund ska gå bort till Min Pojk till hans jobb vänta till han slutar . ska vi åka handla något gott hem ...

14/4-2010





Fredrik älskar dig & du betyder väldigt mycket för mig ♥


...


Jag läste på Internet på i en tidning om världen. - Jag kan inte förstå att man ändra sig för den man är. Om man vill verka tuff sina vänner bara vara sån persson ? Jag undrar om vännerna ska vara så mot varandra. Om verklingen tycker om sin vän tycker jag inte man ska vara tycken eller taskig mot dom! Varför hör man alltid massa olik vänner att man bråkar , man behöver göra de stor grej ? Man ska hitta dom Snälla vännerna stället ingen dumma mot varandra ? Då går ju runt tänker på de . Hoppas det löser sig om ni hittar eran vän som är snälla mot er
då finns gott fin vänskap. :)


♣♥
Idag skinner solen så vackert. Det skönt & sitta i solen. Natta & david här tog en kaffe med mig satt ute i solen & pratade åt kakor & bulle. så satt vi snackade stund. Nu sitter i sängen lyssnar på musik..
Så ska vila en stund har ont mitt ha huvud sen ska plugg lite så. Det skönt väder ut. Våren är på väg nu
. ♥

12/4-2010


11/4-2010 / varit hemma ♥


Idag har jag & älsklingen tagit det lungt. Vi typ liggat i soffan & kollat på film idag. det  varit rätt skönt vara ta det lungt i bland.. Sen träffa jag Malin en stund vi gick ner till affären köpt lite saker. Sen har jag gjort mat mig & killen. Nyss har jag badat lite. Nu sitter här skriver min blogg. :) Annars har  jag inte gjort så mycket idag fint väder har det varit sol. Imorgon blir det sol med.

Ska jobba imorgon då blir en fin promenad ditt :)


Jag älskar dig Fredrik. ♥




Lillasandraa








Jag älskar dig Fredrik<3

Lördag ! ;)

Idag när jag vakna så var det sol ute. så haft mina tats lång fin tröja. jag tyckte ja var fin i det, me det var lite kallt ute i skuggan..

Jag & älsklingen kom nyss hem vi varit och handlat lite mat allt..  Nu sitter ja i sängen ta dt lungt. ska strax göra grönsaker och tacos . Så ska vi ta hit lite kompisar dricka lite öl senare.. Ska bli skön kväll.. I morgon älsklingen ledig kanske eller om  Han inte måste grej med sin bil sitt jobb...

Nu ska jag & älskliingen göra mat tillsammans ♥

Jag älskar dig <3 Fredriik väldigt mycket.


10/4-2010


Fredrik.

 

Jag har så straka känslor för dig. det går inte förklara hur mycket. Jag vill att du ska förstå att jag älskar dig väldigt mycket. du betyder allt för mig fredrik . Du är mitt allt i mitt liv.. ♥ vad skulle jag göra utan dig? jag har alltid tyckt om dig. Du är fin persson & Du är speciell persson. Jag älskar dig väldigt mycket. Jag vill det ska vara du & jag nu & för alltid vi aldrig släpper varandra..<3 ♥

8/4-2010


Grattis Malin.

Idag fyller Malin år =) Nu sitter vi hemma hos mig..

8/4-2010


sandraa


Nina e här. solen skinner


Hej. Idag har jag jobbat en stund. å vilken promenad jag fick asså från munkegärde  till komarken . ja kommer ju röra mig varje dag. hihi. Sen fick jag ett sms av min vän Nina ♥ hon fråga om  hon fick komma till mig. jag blev glad att hon kom. vi just ätit lite lunchs . Nu sitter vi lite vid datan lyssnar på musik. Solen skinner idag =)
Hoppas min Älskling kommer hem som vanligt idag jag saknar han så mkt ♥
Får la se vad som händer mer idag :)

ha det gött så länge.
7/4-2010


6/4-2010♥

♥Jag vill hålla av dig
utan att hålla fast dig.
Jag vill ha dig
utan att äga dig.
Jag vill älska dig
Utan att göra om dig.
Jag vill vara nära dig
utan att kväva dig.
Jag vill ge dig kärlek
utan att ställa krav eller villkor
Jag vill ge upp mig
jämte dig.
Utan att gå före, utan att sacka efter.
Jag vill vara din människa på jorden.


Fredrik älskar dig väldigt mycket. - du är en underbar persson  ♥




♥ ♥ ♥♥


Älskar dig!




Min Kärlek Till Dig Fredrik. ♥




Jag är så lycklig med dig fredrik.Du är en underbar persson som finns i mitt hjärta & mitt liv. ♥
Du är en underbar kille <3 Du betyder allt för mig. Jag älskar dig så mycket. det går inte förklara med ord..
Fredrik ♥ Sandra.

 

 



4/4-2010


hihi =)


Söndag den 4/4-2010...


Idag har vi tagit det lungt jag & älsklingen. Malin kom hit till mig idag med hon fråga om hon fick klart. vi mötes på fotbollplanen.. =) Sen så vi lagat mat så tillsammans jag Malin. Sen vi kollat tv. Sen fredriks mamma & pappa Hans bror hans tjej här hälsat på. Sen så nu  har jag kollat på tv lite.. Andersson här och hälsar på oss. Dom sitter kollar på tv nu. men ja kände måste skriva av mig .. hihih...
Så är det. Lägenheten är så fin nu ..

 Fredrik ♥ jag älskar bara dig!





Den man älskar i sitt hjärta & är lycklig med den man tycker om känns helt udnerbart sitt hjärta ♥


Påskafton.

Glad påsk på er alla bloggisar =)



Nu har jag flyttat in hos min Pojkvän Fredrik i hans lägenhet. Vi flytta in allt går i den bord allt soffa allt som han skulle ha med sig. =) Sen åkte vi hem till mig hämta mina snygga glas jag har samlat på. ! Igår kom Andersson & Nina så kollade vi på film. så var malin här en stund med hjälpte mig med packa upp allt. Tack Malin din hjälp..
Nu har jag gort frukost till min Pojk. åt vi god frukost tillsamamans.. Nu sitter dricker mitt kaffe . Solen skinner med det kan inte bli bättre heheh =)
jag har sovit så skönt i natt .

Malin Kom nyss hit med Godis =)

Fredrik . älskar älskar bara dig. <3



Glad påsk dig Ida blåbär.

3/ 4-2010


RSS 2.0